Condicions generals 

La utilització dels serveis i continguts del lloc web "UnderGrow e-Store" per part de l'usuari suposen i manifesta la seva adhesió i acceptació expressa dels termes recollits en aquestes condicions generals.

L'usuari declara ser major d'edat i disposar de la capacitat jurídica suficient per vincular-se a aquestes condicions generals i per utilitzar els serveis i adquirir productes d'aquesta web.

L'usuari reconeix i accepta, de forma expressa i sense excepcions, que l'accés a aquest lloc web i la utilització dels seus serveis i continguts es realitzen de forma lliure i conscient, sota la seva exclusiva responsabilitat.

L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels serveis i continguts d'aquest lloc web de conformitat amb la llei, la moral, l'ordre públic, i les presents condicions generals.

Així mateix es compromet a no utilitzar aquests serveis i continguts per a realitzar activitats il·lícites o constitutives de delicte i / o que infringeixin la regulació sobre propietat intel·lectual i industrial, o qualsevol altra normativa de l'ordenament jurídic aplicable. L'usuari es compromet a facilitar dades verídiques, exactes i complets en els formularis que se'ls requereixin. L'usuari registrat ha de procurar mantenir actualitzada la informació del seu compte. Aquest lloc web es reserva el dret de cancel·lació de comptes amb dades falses, inexactes o no operatives.

L'usuari registrat és el responsable únic de mantenir el secret de la seva contrasenya. També queden sota la seva responsabilitat les activitats realitzades des del seu compte.

L'usuari registrat ha de tancar la sessió en sortir d'aquest lloc web. Ha d'informar de manera immediata de l'ús no autoritzat de la seva contrasenya o el seu compte.

Únicament es permet descarregar material d'aquest lloc web per a ús personal si es respecten els drets d'autor, de marca i de la resta de drets de la propietat.

Està prohibit modificar, transmetre, distribuir, copiar o realitzar qualsevol altra utilització de la totalitat o part del contingut d'aquest lloc web, incloses les imatges, amb propòsits públics i comercials.

 

Aquest lloc web es reserva el dret d'efectuar modificacions, inclusions i supressions en els continguts i serveis que ofereix als usuaris sense previ avís i de forma unilateral.

Aquest lloc web es reserva el dret a modificar aquestes condicions generals.

Qualsevol modificació o inclusió efectuada queda subjecta a aquestes condicions generals.